Rammer

Uanset om du er til det kunstneriske, minimalistiske, abstrakte, grafiske, humoristisk eller moderne, er plakater vejen frem til en særpræget boligindretning, der kan pynte i ethvert hjem.

Mere

Et væld af flotte rammer

Du finder et væld af flotte motiver og plakater i alle farver, udformninger og størrelser lige her hos Ravnsby.dk. Før de kan komme til sin ret i boligen, kræver det dog den perfekte indramning.

Når det gælder at skabe de perfekte rammer til din billedvæg, står vi naturligvis også til rådighed for dig. Hos Ravnsby.dk finder du nemlig et stort og alsidigt udvalg af rammer, der passer til alle vores mange forskellige plakater. Uanset hvilket udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem, finder du en ramme, der matcher din stil.

Rammer i 50×70, 30x40x A4, A5 og A6

Vores varelager byder på rammer i alle størrelser. Vi har de helt store rammer i størrelsen 50×70, til dine store plakater, der virkeligt skal skabe blikfang i indretning. Vi tilbyder derudover rammer i størrelserne 30×40, A4, A5 og endda helt ned til A6. Der er altså ingen grænser for, hvad vi kan indramme for dig.

Vores rammer er udført i førsteklasses materialer, der sikrer dig et flot udtryk samt lang holdbarhed. Rammerne kan vælges i en lang række forskellige materialer, alt efter hvad du foretrækker. Er du mest til det naturlige udseende, har vi et væld af flotte trærammer. Er du til det mere rå og rustikke udtryk i hjemmet, kan du gå efter vores udvalg af metalrammer i alt fra hvid, til sort, sølv, guld og kobber, så du kan skabe det look, du drømmer om.

Billederammer

Du kan enten vælge at holde indretningen stilren og gå efter kun en type rammer, men du kan også med fordel mikse og matche de forskellige materialer for at sætte et mere personligt og unikt præg på indretningen i dit hjem. En flot indramning er afgørende, når det gælder billeder og plakater. Hos Ravnsby.dk behøver du hverken gå på kompromis med prisen eller kvaliteten. Hos os finder du kvalitetsrammer i alle materialer og størrelser til rimelige priser. Billedrammerne åbnes let på bagsiden, så du uden besvær kan indsætte og ophænge dine yndlingsmotiver. Alle rammerne kan hænges både lodret og vandret, så de passer til netop dine plakater uanset udformning.

Viser alle 7 resultater